Завдяки своїй гнучкості, вона дає змогу господиням легко та надійно упаковувати харчові продукти. Не додає продуктам стороннього запаху та смаку. Не пропускає й не вбирає рідини. Після приготування страв у фользі немає потреби мити посуд. Під час використання фольги МАХ досить одного шару, щоб обмотати продукт, оскільки товщина фольги МАХ на 40 % більше, ніж товщина звичайної фольги.
Увага! Фольгу не можна використовувати в мікрохвильовій печі. У такому разі замініть фольгу рукавом для запікання.
Не використовувати для упакування, зберігання й запікання харчових продуктів, що містять кислоту: перероблених фруктів та овочів, будь-яких консервів, кисломолочної продукції, соусів, сирів і молюсків, дріжджів, готових пастоподібних страв.
Товщина фольги: 14 мкм
|